Walter Verbraeken nieuwe fractieleider N-VA Meerhout

Op 18 februari 2019, over deze onderwerpen: Gemeenteraad

De gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober maakten duidelijk dat N-VA Meerhout een nieuwe koers moet varen. Het verkiezingsresultaat was niet goed. De afdeling maakt nu een doorstart rond de raadsleden Walter Verbraeken en Paul Van Dooren.

Met de steun van N-VA Nationaal kunnen we nu meedelen dat N-VA Meerhout een nieuwe start zal maken. Een frisse, nieuwe ploeg zal de volgende 6 jaar de gemeenteraadsfractie van N-VA Meerhout met raad en daad bijstaan en de afdeling uitbouwen. De fractie in de gemeenteraad zal geleid worden door Walter Verbraeken.

Walter Verbraeken is verheugd met zijn nieuwe functie: ”Het is een hele eer om aangeduid te worden als fractieleider. Ik zal samen met Paul Van Dooren de komende zes jaar oppositie voeren in het belang van de Meerhoutenaar. Vanuit de oppositie willen we onze stempel drukken en zoveel mogelijk punten van ons N-VA-programma op de agenda brengen voor een veilige, groene en financieel gezonde gemeente.”

Ook Paul Van Dooren is blij met zijn nieuwe fractieleider: “Met Walter komt er een raadslid aan het hoofd van onze fractie waar we kunnen op rekenen. Een man die zijn afspraken houdt en nakomt. Samen zullen we de belangen van onze inwoners behartigen en hun stem vertolken op de gemeenteraad.”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is